Iedereen wil leren.
Wij zorgen dat dit kan!

Stichting Elan bestaat uit acht scholen voor speciaal basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs, een integrale tussenvoorziening en een expertisecentrum in de regio Gooi en omstreken. We willen het verschil maken voor onze leerlingen voor wie het verschil nog niet is gemaakt. Bij Elan bundelen we daarvoor de krachten. 250 professionals weten elkaar te vinden en delen hun kennis en nieuwste inzichten met elkaar. Om zo nog beter te worden, ieder kind een goede onderwijsplek te geven en het regulier onderwijs te ondersteunen.

Lucas Smit is leerkracht en vertelt over zijn werk op een van onze scholen.

Meet & Greet | 3 november a.s.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En heb je belangstelling voor werken in het gespecialiseerd onderwijs? Kom dan kennismaken met onze boeiende sbo en (v)so scholen. Je krijgt een indruk van de scholen, je kunt in gesprek met onze collega’s en al je vragen stellen.

Vrije inloop tussen 13.00 en 17.00 uur

Volgende Meet & Greets: 25 januari, 20 maart en 18 april 2023

ACTUEEL

Waarom werken op een school van Stichting Elan?

•  Echt het verschil kunnen maken voor leerlingen

•  Betekenisvol werk doen

•  Betrokken en bevlogen collega’s

•  Werken in een multidisciplinair team

•  Een nieuwe impuls voor je loopbaan

•  Ruime ontwikkel- en scholingsmogelijkheden

•  Doorgroeimogelijkheden als leerkracht van schaal L11 naar L12

•  Keuze tussen speciaal basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs

•  Aantrekkelijke schoolgebouwen met veel (buiten)ruimte

Wie zoeken wij?

We komen graag in contact met iedereen die als leerkracht de overstap overweegt van regulier naar speciaal onderwijs of een uitdaging zoekt op een andere school, maar ook met zij-instromers, onderwijsassistenten, leraarondersteuners, Lio-stagiaires en starters. Fulltime of parttime werken (vanaf 0,6 fte) is natuurlijk bespreekbaar.

Solliciteer of kom een keer langs

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Mocht je nog geen specifieke (school)keuze kunnen of willen maken of heb je nog vragen? Maak dan een afspraak om langs te komen. Je kunt dan ook een rondleiding krijgen en, als je wil, meelopen in een groep en zo ons onderwijs in praktijk ervaren.

Maak een afspraak met Karin Gebuis, HR-manager, 035 685 2847 of hrm@stichtingelan.nl

Onze scholen

De Klimopschool

so / vso

Annie M.G. Schmidtschool

sbo

Het Mozaïek

sbo

Elan College Bussum

vso

De Indon

sbo

De Wijngaard

sbo

Elan College Huizen

vso

Elan Primair

so

Boost

“Sinds 2002 ben ik met heel veel plezier en toewijding leraarondersteuner bij de Klimopschool. Elke dag ben ik blij mijn kids weer te zien en te mogen begeleiden : )”

Dionne Leeflang

Leraarondersteuner, De Klimopschool (v)so

“Voorheen werkte ik in het regulier onderwijs, maar ik ben overgestapt naar het speciaal onderwijs. Het geeft meer voldoening en zingeving! Het mooiste van mijn vak is de tevredenheid bij de kinderen.”

Lucas Smit

Leerkracht, De Wijngaard sbo

“In 2018 ben ik begonnen als intern begeleider en van schoolleider doorgegroeid naar directeur van deze mooie en bijzondere school De Indon in Bussum.”

Pauline van der Veen

Directeur, De Indon sbo