Vacaturekenmerken

Huizen

24-40 uur

per direct

LC van de CAO/PO

De Wijngaard in Huizen is een school voor gespecialiseerd basisonderwijs (GBO). Wij werken met Positive Behaviour Support (PBS). Deze methode is gericht op het bevorderen van sociaal gedrag en het verminderen van gedragsproblemen bij leerlingen. Er is veel aandacht voor een positief schoolklimaat waarin de basiswaarden respect, verantwoordelijkheid en veiligheid zijn vertaald in gedragsregels die in de hele school duidelijk zichtbaar zijn. Het multidisciplinaire team van de Wijngaard spreekt één taal: duidelijk en positief.

De Wijngaard is op zoek naar:

een gemotiveerde zij-instromer

Wie ben jij?

Je bent een professional die de uitdaging van het gespecialiseerd onderwijs aandurft. Je denkt in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden, bent pro-actief en enthousiast. Ook heb je een reflecterende en onderzoekende houding. En je hebt de wens om deel uit te maken van een lerende organisatie; samen werken én samen leren.

Zij-instroomtraject Elan

Als zij-instromer maak je vanuit een ander beroep de overstap naar het onderwijs. Met een afgeronde hbo- of wo-opleiding kom je in aanmerking voor ons tweejarig zij-instroomtraject. Je studeert aan de pabo (de lerarenopleiding voor het primair onderwijs) en tegelijkertijd werk je als leerkracht op een van de Elan-scholen, in dit geval de Wijngaard. Samen begeleiden wij jou van zij-instromer via aspirant-leerkracht naar volwaardig leerkracht!

De aanvliegroute:

  • Stap 1: Na het ontvangen van je cv en motivatie plannen we een kennismakingsgesprek in om jouw wensen en verwachtingen én die van ons te ontdekken.
  • Stap 2: Je gaat meelopen op de Wijngaard om zo te ervaren of het werken in het gespecialiseerd onderwijs écht iets voor je is.
  • Stap 3: We bepalen samen het zij-instroomtraject op basis van jouw vooropleidingen en werkervaring. Elan betaalt deze opleiding en jij investeert qua tijd.
  • Stap 4: Je staat voor de klas! Natuurlijk krijg je een uitgebreid inwerk- en ondersteuningstraject, dus je staat er niet alleen voor.

Wie ben jij?

Je bent een professional die de uitdaging van het gespecialiseerd onderwijs aandurft. Je denkt in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden, bent pro-actief en enthousiast. Ook heb je een reflecterende en onderzoekende houding en heb je de wens om deel uit te maken van een lerende organisatie (samen werken én samen leren).

Dit bieden wij:

  • een jaaraanstelling met uitzicht op een vast dienstverband in schaal LC van de CAO/PO met doorgroeimogelijkheden naar schaal LD.
  • een goede begeleiding en scholingsmogelijkheden.
  • enthousiaste en professionele collega’s.
  • een flexibele opstelling, waarin we zoveel mogelijk rekening houden met individuele wensen t.a.v. taakomvang, werkdagen en bepaalde groepen.