Iedereen wil leren. Kinderen bij wie dit niet vanzelf gaat, krijgen bij Stichting Elan kansen voor de toekomst. Wij hebben ruim 250 bevlogen professionals in dienst, onder wie leerkrachten, onderwijsassistenten, leraarondersteuners, orthopedagogen, intern begeleiders, schoolmaatschappelijk werkers en logopedisten. Allemaal hebben zij hetzelfde doel: iedere leerling onderwijs en ondersteuning geven. Stichting Elan bestaat uit acht scholen; Stichting Elan bestaat uit acht scholen; één voor gespecialiseerd onderwijs (GO), vier voor gespecialiseerd basisonderwijs (GBO), één voor gespecialiseerd onderwijs en gespecialiseerd voortgezet onderwijs (GO/GVO) en twee voor gespecialiseerd voortgezet onderwijs (GVO). Daarnaast zijn er verschillende tussenvoorzieningen en werken er medewerkers in de expertisepool die ingezet worden ter versterking van de basisscholen in de omgeving.

De Annie M.G. Schmidt in Hilversum is een school voor gespecialiseerd basisonderwijs (GBO). Op onze school worden dezelfde vakken gegeven als op een reguliere basisschool. Als het kan op de ‘gewone’ manier, maar als dit niet lukt kunnen wij op onze school het juiste maatwerk toepassen. Naast de cognitieve ontwikkeling speelt de sociaalemotionele ontwikkeling van de leerlingen een grote rol op onze school.

Ben jij een pedagogische kanjer die…

de uitdaging van het gespecialiseerd voortgezet onderwijs aandurft?

de leerlingen weet te motiveren?

op een adequate manier omgaat met lastige situaties?

in mogelijkheden i.p.v. in onmogelijkheden denkt?

uit iedere leerling het beste wil halen?

Dan zoeken wij jou!

De ideale collega heeft:

affiniteit met leerlingen die speciale onderwijsbehoeften hebben.

de vaardigheden om te differentiëren en structuur te bieden.

de wens om deel uit te maken van een lerende organisatie (samen werken én samen leren).

een reflecterende en onderzoekende houding.

de wettelijk vereiste bevoegdheden (pabo). Wij nodigen ook bijna-afgestudeerden uit te solliciteren.

Dit bieden wij:

een jaaraanstelling met uitzicht op een vast dienstverband in schaal LC van de CAO/PO met doorgroeimogelijkheden naar schaal LDeen goede begeleiding en scholingsmogelijkheden.enthousiaste en professionele collega’s.een flexibele opstelling, waarin we zoveel mogelijk rekening houden met individuele wensen t.a.v. taakomvang, werkdagen en bepaalde groepen.

Informatie en sollicitatie:

Vragen?

Neem contact op met Karin Gebuis, HR-manager Stichting Elan, telefoonnummer: 035 685 28 47 Je CV met een korte onderbouwing kun je mailen naar vacature@stichtingelan.nl. Een integriteitsverklaring én VOG zijn vereist voor deze aanstelling.